Σελίδες

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για το ΕΣΠΑ της Τράπεζας Δωδεκανήσου, σε Κάλυμνο & Κω

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση του επιχειρηματικού κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στην Κάλυμνο & την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου στην Κω, ώρα 6.30 μμ στα τοπικά παραρτήματα του Επιμελητηρίου, ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα προγράμματα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013..
Οι εκδηλώσεις οργανώθηκαν με πρωτοβουλία της ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ως αποκλειστικού φορέα ενημέρωσης & παραλαβής φακέλων του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013 για την Δωδεκάνησο, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία (Δ.ΕΤ.Α.Π.) του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Εντάσσονται στα πλαίσια της ενημέρωσης που παρέχει η Τράπεζα μας στους συνεταίρους /πελάτες της αλλά αποτελεί και ένα δείγμα του τι μπορεί επιπλέον να προσφέρει στις τοπικές επιχειρήσεις.
Χαιρετισμό και στις δυο εκδηλώσεις απεύθυνε ο κος Άγγελος Καλαθιανάκης Α Αντιπρόεδρος του Επιμελητήριου, ενώ από πλευράς της Τράπεζας την εκδήλωση χαιρέτισε, στην Κάλυμνο το μέλος του Δ.Σ. κος Ι. Διαμαντή και στην Κω ο Β Αντιπρόεδρος κος Ευα. Μουζουράκης.
Ο νέος Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κος Αντ. Μαγγαφάς αναφέρθηκε στην υποστήριξη που παρέχει η Τράπεζα Δωδεκανήσου, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου μας, ενώ η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τον οικονομικό Σύμβουλο της Τράπεζας κο Παντελή Γεωργάκη. Ακολούθησε συζήτηση και διευκρινιστικές ερωτήσεις από τους παριστάμενους επιχειρηματίες.
Επισημαίνεται ότι τους τέσσερις προηγούμενους κύκλους του προγράμματος, η Τράπεζα Δωδεκανήσου έχει σημειώσει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τα κατάλληλα εξειδικευμένα στελέχη. Συνολικά πάνω από 300 επιχειρήσεις έχουν ωφεληθεί από το πρόγραμμα μέσω της Τράπεζας Δωδεκανήσου και παράλληλα υποστηρίχθηκαν με χρηματοδότηση (τραπεζικό δανεισμό), με ευνοϊκούς και ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους.
Η Τράπεζα Δωδεκανήσου έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ΕΣΠΑ επί 10ετία, με έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη και καλεί όλους τους ενδιαφερομένους να προσέλθουν στα καταστήματα της Τράπεζας για να ενημερωθούν εκτενέστερα για το πρόγραμμα και τι προϋποθέσεις συμμετοχής.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου