Σελίδες

"Ομοβροντία" από αντιδράσεις εντός της Ν.Δ. κατά Στουρνάρα

Έντονες αντιδράσεις πυροδότησε η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα στην «Καθημερινή της Κυριακής», εντός της Ν.Δ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο γραμματέας της Ν.Δ. κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης ρωτήθηκε για το σχόλιο που είχε κάνει ο Γιάννης Στουρνάρας ότι δήθεν η οικονομία εκτροχιάστηκε στην περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Κώστα Καραμανλή. Όπως είπε: 
«Tον θεωρώ πολύ έξυπνο άνθρωπο και βαθύ γνώστη των οικονομικών για να λέει τέτοιες ανοησίες. Θα τον καλέσουμε στην Συγγρού αν θέλει να έρθει να τον εξετάσουμε αν ξέρει καλά την οικονομική ιστορία της Ελλάδας. Πάντως τέτοιες ανοησίες ο κ. Στουρνάρας δεν μπορεί να λέει και πιστεύω ότι δεν μπορεί να τις λέει γιατί δεν έχω διαβάσει την συνέντευξη», δήλωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας. 
Οι αντιδράσεις μέσα στο κόμμα κατά του κ. Στουρνάρα ήρθαν και από άλλα στελέχη όπως οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Μάκης Βορίδης ενώ τεταμένο είναι και το κλίμα στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. 
Ο Αντώνης Σαμαράς πάντως, σε όλες του τις επικοινωνίες, τονίζει ότι εμπιστεύεται απόλυτα τον υπουργό Οικονομικών και σημειώνει ότι δεν θα επιτρέψει -ειδικά σε αυτό το κρίσιμο διάστημα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι αποκρατικοποιήσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές και συνολικά η προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας- να... ανακαλύπτονται προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχουν. 

(info:ethnos/newsbomb) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου