Σελίδες

Ρέκβιεμ για ένα αδιέξοδο


Το όνειδος της κατάστασης που επικρατεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου συνεχίζεται και δυστυχώς διαιωνίζεται. Όλη η κοινωνία έχει δεχτεί εδώ και τόσα χρόνια ότι ουδείς γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στο νοσηλευτικό ίδρυμα με την διαχείριση και την λειτουργία. Αυτή την περίοδο όμως, ο κόμπος έφτασε –κυριολεκτικά- στο χτένι. Οι ελλείψεις είναι πλέον σε οριακό επίπεδο και ο καθένας μας φοβάται μην του συμβεί κάτι έκτακτο. Δυστυχώς μόνον οι φιλότιμες προσπάθειες μεμονωμένων περιπτώσεων δεν αρκούν. Είτε ολόκληρη η κοινωνία θα κινητοποιηθεί, είτε οι ‘φορείς’, είτε οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι (που είναι απόντες) είτε όλοι μαζί.
Ήδη η Λέσχη Lions ΗΛΙΟΥΣΣΑ Ρόδου, προέβη σε μια δωρεά 1.000 ευρώ για να καλυφθούν μερικές από τις ανάγκες στις πρώτες βοήθειες το περασμένο Σαββατοκύριακο και το προσεχές διήμερο, στήνει ένα καραμελόσπιτο στην συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Ελευθ. Βενιζέλου (την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως το βράδυ) για να συγκεντρώσει ένα ποσό, το οποίο, πάλι θα διατεθεί εξ ολοκλήρου, στις άμεσες ανάγκες του σταθμού πρώτων βοηθειών του Νοσοκομείου.
Είναι αναγκαίο να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι συμπολίτες μας και να δώσουν ένα συμβολικό ποσό προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή.

Rhodes Times 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου