Σελίδες

Οι Βρετανοί θα επιλέξουν να 'φιληθούν' από τον Ροδίτικο ήλιο;


Πολύ ενδιαφέρουσα –λένε όσοι βρίσκονται εκεί- ότι είναι η καμπάνια του ΠΡΟΤΟΥΡ στο Λονδίνο. Μέχρι και βίντεο με την ομάδα ‘Sunkissed by Rodos’ έδειξαν. Μέχρι και πλαστικό Κολοσσό είχε το περίπτερο της Ρόδου. Καλό και το βίντεο, αλλά… θύμιζε κάτι από διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.
Φυσικά, αυτή η εικόνα της Ρόδου δεν είναι απόλυτα αληθινή. Αν αναλογιστούμε τι αντικρίζουν οι Βρετανοί τουρίστες μόλις πατήσουν το πόδι τους στη Ρόδο, από το αεροδρόμιο, τις απεργίες, τα σκουπίδια, τους κράχτες και τα συμπαρομαρτούντα… ίσως θα έπρεπε να αλλάξει η καμπάνια. Ή ίσως να γίνει πιο σύντομη.
Πάντως, η προσπάθεια μετράει. Δυναμική ή όχι, μετράει. Με περίπτερο ή χωρίς, ο γνωστός μας ΠΡΟΤΟΥΡ πάει μπροστά. Προτάσσει τα στήθη του και μας εκπροσωπεί στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.
Μάλιστα, άλλαξε και όνομα. Οι ξενοδόχοι τον ονόμασαν Τοπική Σύμβαση Τουριστικής Προόδου (sic).
Πάντως, οι Βρετανοί πέρα από τα προβλήματά τους ίσως να σκεφτούν ότι την επόμενη χρονιά θα ήθελαν να ‘φιληθούν από τον ήλιο της Ρόδου’ (και ίσως μόνον αυτό…)
Η φιλοσοφία της μεταφοράς του Ροδίτικου ήλιου στη συννεφιασμένη Βρετανία σε συνδυασμό με τα πακέτα και ειδικές μεγάλες εκπτώσεις ίσως και να έχει μεγαλύτερη τύχη μετά το τέλος της σειράς των βιβλίων του Χάρυ Πότερ και την επιστροφή του Τζέιμς Μποντ με νέα ταινία…

Ο μπακαλόγατος


Δείτε το Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου