Ελλάδα: "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα" (μετά την ψήφιση των μέτρων)


Πέρασαν τα νέα μέτρα με 153 ΝΑΙ, 128 ΟΧΙ και 18 ΠΑΡΩΝ. Η ψηφοφορία άρχισε στις 11.50 και ολοκληρώθηκε στις 12 (με έντονο παρασκήνιο και διαγραφές).
Με επιστολή του στον πρόεδρο  της βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι διαγράφονται από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος απείχε, η Άντζελα Γκερέκου που δήλωσε παρούσα, ο Γιάννης Κουτσούκος και ο Μάρκος Μπόλαρης που δήλωσαν παρών, καθώς και οι  Θεοδώρος Παραστατίδης και Μιχάλης Κασσής που ψήφισαν όχι.
Με απόφασή του, ο Αντώνης Σαμαράς, διέγραψε τον Γιώργο Κασαπίδη που ψήφισε παρών.
Στη ΔΗΜΑΡ, γραμμή της οποίας ήταν να δηλώσει «παρών», όχι ψήφισαν ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο Πάρις Μουτσινάς, καθώς και πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…» είπε ο Στουρνάρας.

«H Eλλάδα έκανε σήμερα ένα αποφασιστικό βήμα, προς την ανάκαμψη. Το επόμενο βήμα είναι ο προϋπολογισμός. Το σημαντικό είναι από τη Δευτέρα και μετά. Φιατί μετά από τη δευτέρα στόχο έχω να δώσουμε το δικαίωμα της ανάπτυξης στον ελληνικό λαό, να του ξαναδώσουμε το χαμόγελο. Ήταν ένα σημαντικό πρώτο βήμα για το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος» είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Αμάν. Αμήν (;)

Rhodes Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου