Σελίδες

‘Παγωμένη’ παραμένει η υπόθεση πώλησης για το ξενοδοχείο ‘Καψής’


‘Παγωμένη’ παραμένει η υπόθεση πώλησης για το ξενοδοχείο ‘Καψής’ στην περιοχή της Ιξιάς. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ‘Rhodes Times’ μέχρι σήμερα, τέσσερις (4) μεγάλοι και επώνυμοι όμιλοι έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για την αγορά της ξενοδοχειακής μονάδας, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες. 
Το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό και ουδείς έχει το δικαίωμα να ‘περάσει’ έστω και την είσοδό του, από την στιγμή που υπάρχει ήδη θυροκολλημένη απόφαση δικαστικού επιμελητή σύμφωνα με την οποία εκκρεμεί πλειστηριασμός των κινητών πραγμάτων που υπάρχουν μέσα (η απόφαση έχει ημερομηνία 30.12.2012). Η αξία τους –σύμφωνα με την σχετική δικαστική απόφαση ανέρχεται στα 2.362.43 ευρώ ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 2/3 της εκτιμηθείσης αξίας.
Μάλιστα, έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο (2) πλειστηριασμοί οι οποίοι απέβησαν άγονοι ενώ αναμένεται η ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου πλειστηριασμού για την εκποίηση των κινητών πραγμάτων του ξενοδοχείου.
Η άδεια για οποιαδήποτε ενέργεια δεν ανήκει σε κανένα εκτός από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή ο οποίος έχει οριστεί ως αντίκλητος από την τράπεζα Eurobank στην ιδιοκτησία της οποίας περιήλθε το ξενοδοχείο.
Η τιμή του Καψής ξεκίνησε –σύμφωνα με πληροφορίες- από τα 50 εκ. ευρώ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 42 εκ. ευρώ.
Σε περίπτωση που υπάρξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την αγορά του ξενοδοχείου όμως, θα πρέπει να προχωρήσει και σε επισκευές οι οποίες υπολογίζονται στα 20 εκ. ευρώ!
Μέχρι τότε δεν αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι πηγές του ‘Rhodes Times’.

Rhodes Times 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου