Τζο Μπάιντεν: ‘Ο Πρόεδρος κι εγώ είμαστε αποφασισμένου να αναλάβουμε δράση’


Ο Αντιπρόεδρος του Λευκού Οίκου Τζο Μπάιντεν, αφού άκουσε τις προσωπικές ιστορίες βίας με όπλα από τους εκπροσώπους των ομάδων και των θυμάτων όπλων, είπε πως ο ίδιος ετοιμάζει απάντηση της κυβέρνησης Ομπάμα για τα συμβάντα στο δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ, υποσχόμενος ότι θα αναλάβει δράση.
«Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν πρόκειται να επιτρέψω να μας κατηγορήσουν ότι δεν κάναμε τίποτα από αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε», δήλωσε ο Μπάιντεν και πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μας ότι θα αναλάβουμε δράση».
Η συνάντηση ήταν μέρος μιας σειράς συναντήσεων που ο Μπάιντεν πραγματοποιεί αυτή την εβδομάδα με στόχο να επιτευχθεί συναίνεση γύρω από τις προτάσεις για τον περιορισμό της ένοπλης βίας μετά τα συμβάντα της 14ης  Δεκεμβρίου όπου 20 μαθητές έχασαν τη ζωή τους.
Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θέλει να παραδώσει ο Τζο Μπάιντεν πολιτικές προτάσεις έως το τέλος του μήνα για το θέμα, αφού ο ίδιος έχει υποσχεθεί να προχωρήσει γρήγορα σε λύση - πακέτο, το οποίο αναμένεται να περιλαμβάνει νομοθετικές προτάσεις και δράση. 

Huffingtonpost

Video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου