Σελίδες

Η Χίλαρι Κλίντον θα είναι η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ


ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - Η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον φλερτάρει με την ιδέα της προεδρικής υποψηφιότητας το 2016. Αν κατέβει, τουλάχιστον ένας εξέχων Ρεπουμπλικανός, σκέφτεται το κόμμα του θα έχει σοβαρό πρόβλημα.
«Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο," δήλωσε ο Νιούτ Γκίνγκριτς κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο NBC με τίτλο ‘Meet the Press’.
«Πρώτα απ 'όλα, η κυρία Κλίντον, είναι πολύ ισχυρή αντίπαλος», είπε. «Είναι ένα πολύ ικανό άτομο, είναι παντρεμένη με τον πιο δημοφιλή Δημοκρτικό στη χώρα. Και οι δύο σκέφτονται ότι θα ήταν καλό γι 'αυτήν να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσει κανείς την υποψηφιότητά της! Εκτός από την υποστήριξη του Μπιλ Κλίντον, η Χίλαρι Κλίντον θα έχει επίσης την υποστήριξη του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ένα «σχετικά δημοφιλής πρόεδρος,» είπε ο Νιούτ Γκίνγκριτς.  
Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, οι περισσότεροι ] συμφωνούν με την εκτίμηση του Γκίνγκριτς. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση της Washington Post, διαπιστώνει ότι το 57 % των αμερικανών θα στηρίξουν την Χίλαρι Κλίντον ως προεδρικό υποψήφιο για το 2016.

Ηuffingtonpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου