Σελίδες

'Διάλογο' με τα φίλα προσκείμενα κόμματα επιχειρεί το Πασόκ


Σε προσυνεδριακούς ρυθμούς μπαίνει το Πασόκ στα Δωδεκάνησα. Παρά το γεγονός ότι επικρατεί 'παγωμάρα' στα τοπικά κομματικά όργανα λόγω των πολιτικών εξελίξεων τόσο στο εσωτερικό του Κινήματος όσο και στα κεντρικά όργανα, οι εκπρόσωποι του Πασόκ ετοιμάζονται για το Συνέδριο του Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.
Όπως δήλωσε στο 'Rhodew Times' ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Πασόκ κ. Γιώργος Πόκκιας: “Μπορεί το Πασόκ να βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσής του, εμείς όμως θα κάνουμε προσπάθειες για να ανοίξουμε διάλογο με τα κόμματα που θέλουν να συνομιλήσουμε για το μις ευρύτερης, ισχυρής προοδευτικής πάταξης”.
Την επόμενη εβδομάδα, ο γραμματέας της Ν.Ε. θα επιχειρήσει να συγκαλέσει τη Νομαρχιακή Οργάνωση Ετοιμασίας Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) και τα κομματικά στελέχη ενόψει της προσυνεδριακής προετοιμασίας.
Την ίδια ώρα, η Ιπποκράτους επιχειρεί την μέγιστη συσπείρωση των δυνάμεων του Κινήματος αφού οι τελευταίες εξελίξεις δεν προμηνύουν αισιόδοξα μηνύματα.
Το προσεχές Σάββατο ξεκινά κύκλος περιοδειών από τη Θεσσαλονίκη (Κυριακή στις Σέρρες) σε όλη την Ελλάδα μαζί με 76 στελέχη που συμμετέχουν στη Γραμματεία της Επιτροπής Συνεδρίου.
Κορυφαία στελέχη του Πασόκ αναφέρουν ότι είναι η ώρα για στροφή στα εσωτερικά ζητήματα του Κινήματος ενώ ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει μέχρι το Συνέδριο και αν θα υπάρξουν σημάδια ανάκαμψης.

Πέγκυ Ντόκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου