Σελίδες

Οι αλλαγές προσώπων στις ΔΕΚΟ φέρνουν αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία

Ο κ. Κώστας Τσιμάρας

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το Μέγαρο Μαξίμου σε συνεννόηση με τους άλλους δυο κυβερνητικούς εταίρους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, προχωρεί στην αντικατάσταση ορισμένων διοικητών ΔΕΚΟ που από καιρό είχε αποφασιστεί να αποχωρήσουν, αλλά παρέμεναν εν αναμονή του ανασχηματισμού.
Οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές, αλλά είναι άγνωστο πότε θα ανακοινωθούν. Η επιλογή των προσώπων έγινε σε μεγάλο βαθμό από το Μαξίμου που ήταν σε ανοικτή γραμμή με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ‘Rhodes Times’ επειδή ο νυν Γραμματέας του Οργανωτικού κ. Κώστας Ζωντανός, επιλέχθηκε για την θέση του Διοικητή του ΟΓΑ, αναμένονται πολλές αλλαγές στα κομματικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας.
Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις ο Διευθυντής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τσιμάρας δήλωσε: «Μαζί με τον Γραμματέα της Ν.Δ. κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, επεξεργαζόμαστε μια σειρά από αλλαγές και συγκεκριμένα ανασυγκρότηση των γραμματειακών οργάνων. Μετά τις τοποθετήσεις προσώπων που θα γίνουν στις ΔΕΚΟ, θα πρέπει να τοποθετηθούν νέα πρόσωπα και στα όργανα του Οργανωτικού της Ν.Δ. (γραμματείες κ.λπ.)
Ο κ. Ζωντανός, θα κρατήσει την θέση του Διευθυντή Διαγραμματειακού Οργάνου του κόμματος αλλά θα πρέπει να τοποθετηθεί νέος Γραμματέας Οργανωτικού. Από εκεί και πέρα, επίκεινται και άλλες αλλαγές».
Ο κ. Τσιμάρας, δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν και άλλες επιτροπές ή τομείς πολιτικής ευθύνης στη Ν.Δ. ενόψει των αλλαγών.
Να σημειωθεί ότι μετά τα Χριστούγεννα, αναμένονται περιοδείες σε όλη την Ελλάδα κλιμακίων της Ν.Δ. (είτε μικτών με πολιτικά στελέχη, είτε εκπροσώπων του οργανωτικού) ενόψει των αλλαγών που προωθούνται αλλά αι ενόψει της καλύτερης προετοιμασίας του Συνεδρίου του κόμματος που θα γίνει τον επόμενο Ιούνιο 2013 -που προϋποθέτει, φυσικά, εκλογές για ανάδειξη νέων Νομαρχιακών Επιτροπών, Τοπικών Επιτροπών κ.λπ.

 (με πληροφορίες από το antinews)


Πέγκυ Ντόκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου