Σελίδες

“Είναι μόνον ώρα προσευχής” για τον άτυχο Θόδωρο


Είναι μόνον ώρα προσευχής” ήταν τα λόγια του ιερέα στην Μητρόπολη κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία του αδικοχαμένου 30χρονου Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου που έχασε την ζωή του σε τροχαίο στις 14 – 12 – 2012. 
Η βαθιά και ανείπωτη θλίψη είχε τυλίξει την Μητρόπολη χθες το μεσημέρι όπου εκατοντάδες Ροδίτες θρήνησαν τον χαμό του νεαρού χαμογελαστού Θεοδωρόπουλου.
Τραγικές φιγούρες η μητέρα του Φαίδρα, ο πατέρας Δημήτρης του και ο αδελφός του δίπλα στο κλειστό φέρετρο.
Δεν υπήρχε άλλη στιγμή που σύσσωμη η Ροδιακή κοινωνία παρέστη σε ένα τόσο τραγικό γεγονός θρηνώντας βουβά τον αδόκητο θάνατο του χρονου παλικαριού.
Πολύς κόσμος, νεολαία, πολιτικοί, τοπικοί παράγοντες, φορείς, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι παρακολούθησαν την νεκρώσιμη ακολουθία και συνόδευσαν το άτυχο παλικάρι στην τελευταία κατοικία του το κοιμητήριο του Ταξιάρχη.
Ό,τι και να πούμε, να γράψουμε ή να αναφέρουμε είναι λίγο μπροστά στον πόνο που και το πένθος στο οποίο βυθίστηκε η Ρόδος από τον χαμό του παλικαριού.
“Είναι-πράγματι-ώρα προσευχής”...


ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ
Η αστυνομία στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει:
Την 14-12-2012/15.40 στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρόδο-Λίνδου, στην περιοχή Τσαΐρι, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός με συνοδηγό 30χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε διαδοχικά σε διαχωριστική νησίδα και προστατευτικά κιγκλιδώματα. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 30χρονου συνοδηγού. Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε. Στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Rhodes Times


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου