Σελίδες

Βυθίστηκε στο πένθος η Ρόδο από το χαμό 30χρονου

Φωτό αρχείου
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του 30χρονου Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου σε τροχαίο σήμερα το μεσημέρι.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο συνέβη επί της λεωφόρου Ρόδου – Λίνδου προς Φαληράκι μετά τον κόμβο όπου βρίσκεται το δημόσιο ΚΤΕΟ.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί άνδρες ο Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος 30 ετών και ο αδελφός του Σταμάτης 29 ετώ, διέφυγε της πορείας του όπου βρίσκεται η πινακίδα προς το εκκλησάκι του Αγίου Κυπριανού προσέκρουσε με σφοδρότητα στην προστατευτική μπάρα του δρόμου και ανετράπη.
Το άτυχο 30χρονο παλικάρι σκοτώθηκε ενώ ο αδελφός του Σταμάτης νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Άνδρες της Πυροσβεστικής επιχείρησαν να απεγκλωβίσουν το νεκρό άνδρα  από το αυτοκίνητο το οποίο είχε γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών από την σφοδρή σύγκρουση.
Η Τροχαία επιφυλάχθηκε να δώσει στοιχεία και λεπτομέρειες έως την πλήρη ταυτοποίηση.


Η αστυνομία στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει:
Την 14-12-2012/15.40 στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρόδο-Λίνδου, στην περιοχή Τσαΐρι, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός με συνοδηγό 30χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε διαδοχικά σε διαχωριστική νησίδα και προστατευτικά κιγκλιδώματα. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 30χρονου συνοδηγού. Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε. Στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Rhodes Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου