Σελίδες

Η Νάντια Μπλάκ υποψήφια με τον Μιτ Ρόμνεϊ μιλάει στο 'Rhodes Times'

Η κ. Νάντια Μπλακ είναι δικηγόρος. Διετέλεσε βοηθός Εισαγγελέα στην Πολιτεία Κουκ και επικεφαλής της Διεύθυνσης Ναρκωτικών της Πολιτείας. Έχει λάβει πολλές διακρίσεις για τις εξαιρετικές της νομικές επιδόσεις. Διατηρεί μεγάλο Δικηγορικό Γραφείο στο Σικάγο με πάνω από είκοσι πέντε χρόνια εμπειρίας και εκπροσωπεί την ευρύτερη περιοχή του Σικάγο, συμπεριλαμβανομένων των Πολιτειών Κουκ, Ιλινόις, Μακ Χένρυ, Κέιν και τις κομητείες Boon.
Είναι υποψήφια εκλέκτορας με τους Ρεπουμπλικάνους και στηρίζει ανοικτά τον υποψήφιο για την προεδρία Μιτ Ρόμνεϊ.
Σε επικοινωνία που είχε με το 'Rhodes Times' δήλωσε αισιόδοξη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι νικητής των επικείμενων εκλογών στις ΗΠΑ ο Μιτ Ρόμνεϊ υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:
«Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά τη δημοκρατία, στηρίζει το εμπόριο, την Ελευθερία του Λόγου, θέλει ένα μικρότερο κυβερνητικό σχήμα και είναι πιστός στην τήρηση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Μιτ Ρόμνεϊ έχει αποδεδειγμένα μεγάλη εμπειρία στον επιχειρηματικό τομέα ενώ ήταν αποτελεσματικός και πετυχημένος ως Κυβερνήτης της Μασαχουσέτης. Έχει την εμπειρία και τις ιδιότητες που είναι απαραίτητες για να τονωθεί το έθνος και να αλλάξει αυτή τη χώρα».
Η κ. Μπλακ ισχυριζεται ότι οι Δημοκρατικοί με τον Μπαράκ Ομπάμα στην εξουσία προέβησαν σε μαζικές δαπάνες που ενέκριναν στη Βουλή και τη Γερουσία, προκαλώντας μεγάλη οικονομική ύφεση στις ΗΠΑ.
Κληθείσα να σχολιάσει, τέλος, την καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας ‘Σάντυ’ τόνισε πως δεν έπληξε περιοχές όπως το Σικάγο, αλλά επέφερε μεγάλα πλήγματα στο Νιού Τζέρσεϋ και στο Μανχάταν με συνέπειες

Μάνος Σταυριανός - Πέγκυ Ντόκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου