Συνεχίζουν τις αθλιότητες εναντίον της χώρας μας οι Γερμανοί


Συνεχίζουν τις αθλιότητες εναντίον της χώρας μας απροκάλυπτα οι Γερμανοί είτε με δημοσιεύματα είτε με διάφορες ‘απειλές’ κατά καιρούς ένθεν και ένθεν. Νέο ‘χτύπημα’ αφορά ένα δημοσίευμα που βασίζεται σε ‘μελέτη’ του γερμανικού ιδρύματος «Stiftung für Zukunftsfragen» σύμφωνα με την οποία ούτε ένας στους 100 Γερμανούς δεν σκοπεύει να ταξιδέψει σε ελληνικούς προορισμούς! Μόνο το 0,8% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι σκοπεύει φέτος να κάνεις διακοπές στην Ελλάδα, τόνισε στην Deutsche Welle ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του ινστιτούτου, καθηγητής Ούλριχ Ράινχαρντ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 2012 το ποσοστό των Γερμανών που έκανε διακοπές στην Ελλάδα ήταν 1,7%. Το 2009, πριν από το ξέσπασμα της κρίσης, ήταν 3,3%. «Οι Γερμανοί δεν γνωρίζουν ακόμη εάν είναι καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα και για τον λόγο αυτόν στρέφονται σε άλλους ταξιδιωτικούς προορισμούς» διευκρίνισε ο Γερμανός καθηγητής, ενώ προσέθεσε πως «η Ελλάδα είναι σήμερα πολύ μακριά από τα αποτελέσματα του 2009 στον τουριστικό τομέα. Από τη μία πλευρά η εικόνα της χώρας στη Γερμανία δεν είναι η καλύτερη, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν κι άλλοι τουριστικοί προορισμοί στη Μεσόγειο που έχουν ελκυστικές προσφορές».
Σύμφωνα με την έρευνα, οι Γερμανοί διαπιστώνουν ότι η Ελλάδα είναι ακριβότερη σε σχέση για παράδειγμα με την Τουρκία, η οποία είναι συμφέρουσα. Οι τιμές στην Ελλάδα κινούνται στο επίπεδο περίπου της Ιταλίας.

Τα συνεχή δημοσιεύματα τέτοιου άθλιου περιεχομένου, στοχεύουν απροκάλυπτα την χώρα μας και με αναιδή και προκλητικό τρόπο, δίνουν εμμέσως την οδηγία στους Γερμανούς να μην προτιμήσουν την Ελλάδα αλλά χώρες όπως η Τουρκία! Μπορούμε όλοι μας, να καταλάβουμε τους… συνειρμούς ‘υπό καθοδήγηση’ και ‘καθ’ υπόδειξη’ ώστε να διακινηθούν οι τουρίστες προς την Τουρκία και την Ιταλία και να χάσει κάθε ευκαιρία για ανάκαμψη η Ελλάδα. Με αυτές τις πρακτικές, οι Γερμανοί αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να εγκαταλείψουν την πάγια τακτική του εκβιασμού εναντίον μας λόγω ‘Τρόικας’, Μνημονίων και αποκρατικοποιήσεων…

Rhodes Times 
info: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου