Σελίδες

Ξεκίνησε το… κούρδισμα της κομματικής μηχανής της Ν.Δ. - Αναμένονται αλλαγές


‘Ανεβάζει’ ρυθμούς η κομματική μηχανή της Νέας Δημοκρατίας, αρχής γενομένης από την περιοδεία στην Κρήτη που πραγματοποιεί την Παρασκευή & το Σάββατο, 25 και 26 Ιανουαρίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης  συνοδευόμενος από τον Γενικό Δ/ντη της ΝΔ κ. Κώστα Τσιμάρα, τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κώστα Ζωντανό, τον  υπεύθυνο κινητοποίησης του κόμματος κ. Αλέκο Κόκκαλη καθώς επίσης και από τον αναπληρωτή Γραμματέα οργανωτικού κ. Γιώργο Λουλουδάκη.
Πληροφορίες από την Συγγρού ανέφεραν στο ‘Rhodes Times’ ότι «ήρθε η ώρα της πλήρους ανασυγκρότησης της κομματικής μηχανής της Ν.Δ.» μία διαδικασία η οποία, πρέπει να σημειωθεί, ότι αποτελεί βασικό στόχο του κόμματος για το άμεσο μέλλον αλλά και για την άρτια προετοιμασία του Συνεδρίου.
Αυτές οι εξελίξεις ήρθαν να επιβεβαιώσουν το πρόσφατο δημοσίευμά μας http://rhodestime.blogspot.gr/2013/01/blog-post_18.html σχετικά με την ανάγκη να ‘κουρδιστεί η κομματική μηχανή’ όπου κορυφαία στελέχη έλεγαν ότι: ‘Οι αλλαγές και ανακατατάξεις σε όλους τους τομείς είναι απαραίτητες’ σε μία περίοδο που έχει σημειωθεί ‘ακινησία’ στα κομματικά όργανα. Μάλιστα, ο ίδιος ο Γενικός Διευθυντής της Ν.Δ. κ. Κώστας Τσιμάρας είχε δηλώσει στο ‘Rhodes Times’ ότι ο Ιανουάριος «είναι μήνας διεργασιών» για αλλαγές τόσο στο οργανόγραμμα όσο και σε πρόσωπα. Αυτό σημαίνει ότι αναμένονται με ενδιαφέρον ‘να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις όπου απαιτείται και σε περιοχές στις οποίες έχουν σημειωθεί ‘αρρυθμίες’. Είναι κάποιες περιοχές ανά τη χώρα όπου χρειάζονται αλλαγές λόγω… ακινησίας και απραξίας’ όπως τόνισε.

Οι πληροφορίες λένε ότι στις περιοχές αυτές περιλαμβάνονται και τα Δωδεκάνησα γι’ αυτό και μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, θα πρέπει να περιμένουμε επισκέψεις από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος για μια σειρά από συναντήσεις.


Πέγκυ Ντόκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου