Σελίδες

Αποκλειστική δήλωση της Μ.Ιατρίδη για το προσυνέδριο των ΑΝΕΛ στη Ρόδο


Στη Ρόδο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το προ-συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με την παρουσία και του προέδρου του κινήματος κ. Πάνου Καμμένου.
Αναφορικά με  την πρόσφατη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής η βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε αποκλειστικά στο ‘Rhodes Times και στον Μάνο Σταυριανό:
«Στο πλαίσιο της προσυνεδριακής ημερίδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στη Ρόδο, με την παρουσία του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου και ενόψει της διεξαγωγής του Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος,  έχουν ήδη ξεκινήσει οι συσκέψεις των κατά τόπους Συντονιστικών Επιτροπών στο νομό, προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι σχετικές λεπτομέρειες.
Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Δωδεκανήσου όπου συμμετείχα, αποφασίστηκε να δημιουργηθούν ομάδες εργασίας, για το συντονισμό των δράσεων, παράλληλα με τη διεύρυνση των τοπικών επιτροπών, με τις οποίες βρίσκομαι σε συνεχή επαφή. Τα μέχρι τώρα μηνύματα, αποδεικνύουν  ότι οι Δωδεκανήσιοι, συνεχίζουν να δείχνουν  τον ίδιο ζήλο, τον ίδιο ενθουσιασμό και ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ έχοντας κοινό στόχο: την απαλλαγή από τον ζυγό του μνημονίου, σύμφωνα με την υπόσχεση που δώσαμε στους συμπατριώτες μας».


Μάνος Σταυριανός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου