Διαμαρτυρία της Χ. Γιασιράνη για την πολιτική εγκατάλειψη του Αρχάγγελου


'Έντονα διαμαρτύρεται σε σχετική ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Χαρούλα Γιασιράνη για την 'πολιτική' εγκατάλειψη του Αρχαγγέλου. Πιο αναλυτικά: 
Η τοποθέτηση των Αντιδημάρχων για το δεύτερο μισό της πρώτης Καλλικρατικής θητείας, επιβεβαιώνει την απόλυτη εγκατάλειψη, περιφρόνηση, προσβολή του κάθε Αρχαγγελίτη  από τον Δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά.
Με την επενατοποθέτηση χωρικών Αντιδημάρχων στις Δημοτικές Ενότητες  Ιαλυσού, Πεταλούδων, Καλλιθέας, Λινδίων και Νότιας Ρόδου, επιβεβαιώνονται οι προθέσεις του, που από την ανάληψη των καθηκόντων του διαφάνηκαν.
Με έργα  φαντάσματα όπως το νέο σχολείο που δεν εντάχθηκε σε κανένα πρόγραμμα για να ανεγερθεί, τα έργα αποκατάστασης από τις πλημμύρες του Ιανουαρίου του 2011 που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, αλλά και κανένα νέο έργο το 2011,2012,2013, εμπαίζει τον περήφανο λαό του Αρχαγγέλου.
Το μήνυμα από την παραίτηση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μαλώνας που προκάλεσε η απουσία Αντιδημάρχου, η εγκατάλειψη και τα άλυτα προβλήματα σε όλη την Δ.Ε. Αρχαγγέλου, φαίνεται ότι δεν το πήρε στα σοβαρά.
Δυστυχώς, ο Αρχάγγελος και όλη  η Δ.Ε, δεν έχουν τίποτα να περιμένουν για τον επόμενο ενάμισι χρόνο που λήγει η θητεία της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου