Σελίδες

''Θα γίνεις το μωρό μου'' από την νέα θεατρική ομάδα Άλφα!


Είναι γεγονός, το νησί μας έχει πια επίσημα άλλη μια επαγγελματική θεατρική ομάδα να εμπλουτίσει την πολιτιστική του ζωή. Η θεατρική ομάδα ''άλφα'' εγκαινιάζει την παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού με την τρελή ερωτική κωμωδία «Θα γίνεις το μωρό μου!...», βασισμένη στο έργο των Ρενέ Ταίυλορ και Τζόζεφ Μπολόνια «Θα έπρεπε να ήσουν εσύ». Οι ήρωες του έργου είναι δυο άνθρωποι που προέρχονται απ’ τον παράξενο «πλανήτη» του θεάματος. Ο Βικτόρ Περόνι πετυχημένος παραγωγός και σκηνοθέτης διαφημιστικής εταιρίας. Η Λούση Ρόουζ μια άνεργη, άφραγκη ηθοποιός, που έχει παίξει σε ταινίες τρίτης κατηγορίας και παλεύει μετά μανίας να γράψει ένα δικό της θεατρικό έργο ενώ παράλληλα προσπαθεί να βρει τον άντρα της ζωής της.
Ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας κάνει αυτούς τους δυο ανθρώπους να συναντηθούν αναπάντεχα, να συγκρουστούν ανελέητα, να ερωτευτούν απρόβλεπτα, συνεχίζοντας την πανάρχαιη μάχη των φύλων.
Ένα απροσδόκητο ρομάντζο και μια σπαρταριστά εξωφρενική ερωτική κωμωδία, εξελίσσεται μέσα σ’ ένα βράδυ, παραμονής Χριστουγέννων.
Ιδρυτικά μέλη της ομάδας αλλά και συντελεστές της παράστασης είναι: σκηνοθεσία κινησιολογία και μουσική επιμέλεια η Φωτεινή Τερρανόβα, σκηνικά και ενδυματολογική επιμέλεια Ανδρομάχη Μπατζούκη, κατασκευή σκηνικών Ανδρέας Μαγριπλής, σχεδιασμός φωτισμών Κωνσταντίνος Αναπολιτάνος, εκτέλεση φωτισμών Σάββας Παυλίδης, οργάνωση παραγωγής, δημόσιες σχέσεις και στον ήχο Δήμητρα Τερρανόβα, σχεδιασμός αφίσας και προγράμματος Σταματία Ζουρούδη και Ανδρομάχη Μπατζούκη, φωτογράφιση Σταματία Ζουρούδη και Σάκης Βάρκας, Video Promo Λευτέρης Γκοτζογιάννης.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Βασιλάκης και Ρένα Ορφανού.
Με την πολύτιμη στήριξη της σχολής χορού της Έλλης Παρασκευά.
Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου, από τις 09/01/13 έως 28/01/13 (εκτός 18/01 και 25/01, ημέρα Παρασκευή) στις 21.15. Η τελευταία παράσταση θα δοθεί σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου.
Γενική Είσοδος: 10€
Τηλέφωνα πληροφοριών: 6946332500 και 6930167249
Με την στήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

- Κάρολος Κουφός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου