Σελίδες

Ποδαρικό στην Ρόδο με κλοπή σε ΑΤΜ από Ρομά!


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου: Συνελήφθη ένας 25χρόνος Ρομά για απόπειρα κλοπής στη Ρόδο.
Ο δράστης από κοινού με δυο ακόμη άτομα επιχείρησε να αφαιρέσει ΑΤΜ από εσωτερικό χώρο Super Market
Συνελήφθη σήμερα (01-01-2013) στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 25χρονος ημεδαπός Ρομά, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, ενώ αναζητούνται ακόμη δυο συνεργοί του, ηλικίας 22 και 17 ετών.
Ειδικότερα, σήμερα πρωινές ώρες επί της οδού Ρόδου-Καλλιθέας, οι τρεις κατηγορούμενοι χρησιμοποιώντας Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, παραβίασαν τζαμαρία επιχείρησης εμπορίας τροφίμων (super market) και προσπάθησαν να αφαιρέσουν τραπεζικό μηχάνημα συναλλαγής χρημάτων (Α.Τ.Μ.), που βρίσκονταν στο εσωτερικό της.
Στην προσπάθεια τους, ο 25χρονος ακρωτηριάστηκε στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού χεριού του.
Ύστερα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εντοπίστηκε ο 25χρονος στο Γενικό Νοσοκομείου Ρόδου, όπου είχε μεταβεί λόγω του τραυματισμού του.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε σημείο της οδού Ρόδου-Καλλιθέας και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί πρώτες πρωινές ώρες της 01-01-2013 από την περιοχή Καλυθιές Ρόδου.
Η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του συλληφθέντα συνεχίζεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου