Σελίδες

Οι Ξενοδόχοι της Ρόδου έκοψαν την πίτα τους


Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.
Τον αγιασμό των Γραφείων της Ένωσης τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Πάππου, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του ΕΒΕΔ κ. Κωνσταντίνος Καστελλοριζιός, ο Διευθυντής ΠΥΤ/ΕΟΤ Δωδεκανήσου κ. Αγαπητός Ξάνθης, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΞΡ κ. Βασίλης Μηναίδης, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου κ. Νίκος Χριστοφόρου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου κ. Γιώργος Ματσίγκος, καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ της Ένωσης και μεγάλος αριθμός μελών- ξενοδόχων του νησιού μας.
Ο Πρόεδρος της ΕΞΡ Αντώνης Καμπουράκης στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους μια καλή χρονιά, με επιτυχίες και δημιουργικότητα, επεσήμανε την αξία της ενότητας και της συλλογικής προσπάθειας για την υπέρβαση των δυσκολιών στο χώρο του τουρισμού. Ο κ. Καμπουράκης αναφέρθηκε στις ενθαρρυντικές ενδείξεις που υπάρχουν για μια καλύτερη σεζόν το 2013, αλλά και στα προαπαιτούμενα προκειμένου αυτές να γίνουν πραγματικότητα.
Ανακοίνωσε επίσης ότι η Ένωση μέσα στη νέα χρονιά θα αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων, με στόχο την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών της, τη διαρκή ενημέρωση και εξειδικευμένη επιμόρφωσή τους και την ανάδειξη και κατοχύρωση του Κλάδου στη θέση που του αξίζει, στην τοπική κοινωνία.
Το τυχερό φλουρί της πίτας έτυχε στον κ. Στάθη Δ. Μανούσο, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Belvedere, ο οποίος και συγκέντρωσε τις ευχές και τα πειράγματα των συναδέλφων του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου