Σελίδες

Νέος Γενικός Διευθυντής στην Τράπεζα Δ/σου ο Αντ. Μαγγαφάς


Η Συν. Τράπεζα Δωδεκανήσου ανακοινώνει ότι ο Γενικός Διευθυντής κος  Εμμ. Καρυδακης συμπληρώνοντας 17 έτη παρουσίας στο τιμόνι της Διεύθυνσης της Τράπεζας, αποχώρησε από την θέση του Γενικού Διευθυντή στις 31/12/2012.

Τον κο Εμμ. Καρυδάκη διαδέχθηκε στην Γενική Διεύθυνση της Τράπεζας ο κος Αντώνης Μαγγαφας έμπειρο και καταξιωμένο τραπεζικό στέλεχος, με πολύχρονη Διευθυντική εμπειρία. Από τον Μάρτιο 2012 κατείχε ήδη την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στην Τράπεζα Δωδεκανήσου, έχοντας έτσι αποκτήσει με την υποστήριξη των στελεχών και του Γενικού Διευθυντή άριστη γνώση της Τράπεζας Δωδεκανήσου, των αναγκών και του πελατολογίου της.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Τράπεζας, ο κος κ. Εμμ. Καρυδάκης θα  συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του, ως Σύμβουλος Διοίκησης πλέον,  για όσο καιρό χρειαστεί, καθώς η  πολύχρονη εμπειρία και οι ικανότητες του είναι στοιχεία πολύτιμα για την Τράπεζα Δωδεκανήσου, ειδικά την δύσκολη αυτή περίοδο.

Επισημαίνεται ότι ο κος Εμμ. Καρυδακης υπήρξε ο πρώτος Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας και υπηρέτησε σε αυτή την θέση από την έναρξη της λειτουργίας της, τον Νοέμβριο του 1995. Έχοντας την εμπιστοσύνη και την αμέριστη υποστήριξη όλων των Διοικητικών Συμβουλίων της Τράπεζας,  συνετέλεσε τα μέγιστα στην δυναμική ανάπτυξη της, στην εσωτερική της οργάνωση καθώς και στην δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες/συνεταίρους της, σε όλη την Δωδεκάνησο.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κος Εμμ. Καρυδακης, «τα 17 χρόνια στην Γενική Διεύθυνση της Τράπεζας ήταν ένα δύσκολο, κοπιαστικό  αλλά και πολύ δημιουργικό «ταξίδι» και είμαι περήφανος που έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό το δημιούργημα που είναι σήμερα η Τράπεζα Δωδεκανήσου. Μια ισχυρή τοπική Τράπεζα, που στηρίζει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις του τόπου μας, η μεγαλύτερη επιχείρηση στα Δωδεκάνησα με 19 καταστήματα στα νησιά μας και τον Πειραιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβούλιων για την αμέριστη υποστήριξη τους και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους συναδέλφους διευθυντές και στελέχη διοίκησης, νέους και παλαιότερους, και όλο το προσωπικό της Τράπεζας μας, που μαζί πορευτήκαμε τόσα χρόνια, αλλά και όλους τους πελάτες / συνεταίρους της τράπεζας μας για την εμπιστοσύνη τους. Υπόσχομαι ότι και στην νέα μου πλέον θέση, για όσο χρειαστεί, η πόρτα μου θα είναι και τώρα όπως ήταν πάντα ανοιχτή για όλους και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την Τράπεζα Δωδεκανήσου, την  δική μας Τράπεζα.»

ΣΥΝ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου