Σελίδες

Άκαρπες οι έρευνες για τον Μπεν


Επιστρέφει στον «εφιάλτη» η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ μετά τις άκαρπες έρευνες της Βρετανικής και της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κω.
Το βρετανικό κλιμάκιο που αποτελείται από εικοσιένα αστυνομικούς και τεχνικούς, αναχώρησε από το νησί. Τα «καυτά» ερωτήματα για την τύχη του αγοριού παραμένουν αναπάντητα.
Η έρευνα που διήρκησε μια εβδομάδα με δύο ειδικές συσκευές ακτινοσκόπησης του εδάφους και με την χρήση λογισμικού, δεν εντόπισε κανένα ίχνος οστών του εξαφανισμένου παιδιού. Τα οστά που βρέθηκαν αποδίδονται σε ζώα και τα κομμάτια από παιχνίδια και πολλά μεταλλικά αντικείμενα, διαπιστώθηκαν ότι δεν είχαν καμία σχέση με τον αγνοούμενο Μπεν.
Όλο αυτό το διάστημα, έψαχναν στο υπέδαφος κάτω από μια αγροικία που είχε αναγερθεί τον καιρό που εξαφανίστηκε ο Μπεν. Εικάζεται ότι το αγοράκι είχε θαφτεί κάτω από μπάζα χωρίς να γίνει αντιληπτό από τους εργάτες.
Οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε μια έκταση τριών στρεμμάτων γύρω από την αγροικία αλλά δεν βρέθηκε τίποτα που να οδηγεί στο παιδί. 
                                                                                               Το χρονικό της εξαφάνισης
Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου του 1991 στην Κω σε ηλικία 21 μηνών. Αν βρίσκεται στη ζωή, όπως ελπίζει η μητέρα του, θα είναι 22 χρόνων. Την εποχή εκείνη, η μητέρα του εργαζόταν σε ξενοδοχείο και διέμενε σε τροχόσπιτο στο σημείο που χάθηκε ο Μπεν. Το αγοράκι ακολούθησε τη μηχανή του θείου του και εξαφανίστηκε περπατώντας στα γειτονικά χωράφια.

Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου