Σελίδες

Αποκλειστικές δηλώσεις της βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Μίκας Ιατρίδη στο 'Rhodes Times' για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα και τη δημιουργία κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών σε περιοχές όπως η Ρόδος

Αποκλειστικές δηλώσεις της βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Μίκας Ιατρίδη στο 'Rhodes Times' για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα και τη δημιουργία κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών σε περιοχές όπως η Ρόδος: 

«Η κυρία Μέρκελ κάνει αυτό που είναι αυτονόητ
ο για κάθε ηγέτη μιας χώρας. Έρχεται για να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της πατρίδας της. Να εξασφαλίσει ότι οι ντόπιοι συνεργάτες της, όλοι αυτοί που πρόθυμα έδωσαν συγχωροχάρτι στη SIEMENS, εξακολουθούν και ακολουθούν πιστά τις εντολές της. Οι Έλληνες πολίτες οφείλουμε να δείξουμε στη Γερμανίδα Καγκελάριο, ειρηνικά, μαζικά και δημοκρατικά, την αντίδραση μας στην προσπάθεια της να κάνει τη χώρα μας προτεκτοράτο, λεηλατώντας, όχι μόνο την αξιοπρέπεια μας, αλλά και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας.
Σε ό,τι αφορά τη λαθρομετανάστευση, είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς επιλέγει την λογική της κατασκευής κέντρων λαθρομεταναστών ακόμα και σε κατεξοχήν τουριστικές περιοχές, όπως η Ρόδος. Απευθύνει δηλαδή ένα μεγάλο καλωσόρισμα σε όλους τους λαθρομετανάστες να έρχονται στα νησιά μας, αντί να ασκεί πιέσεις στους Ευρωπαίους να εφαρμόσουν ολοκληρωμένη αποτρεπτική πολιτική, αναγκάζοντας την Τουρκία και άλλες χώρες να δέχονται πίσω τους λαθρομετανάστες, που κατά εκατοντάδες χιλιάδες στέλνουν στη χώρα μας. Και βέβαια, χρειάζεται ακόμα περισσότερη και ουσιαστικότερη ενίσχυση σε μέσα και προσωπικό προκειμένου τα μικρά ακριτικά μας νησιά, όπως η Σύμη, να μπορούν να έχουν το ελάχιστο καθεστώς ασφάλειας και ομαλής ζωής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου