Σελίδες

Καλώς ήρθατε στο Rhodes Times


Το ‘Rhodes Times’ δημιουργήθηκε μετά από ώριμη σκέψη από μια συντακτική ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους που έχουν σκοπό να ρίξουν άπλετο φως στα καλώς και κακώς κείμενα της εποχής μας και του τόπου μας, που είναι η Ρόδος. 
Είναι μια κίνηση που ζητάει ανταπόκριση και στήριξη από όλους, προκειμένου να μπορέσουμε να αναδείξουμε μαζί τα προβλήματα της περιοχής μας και με τη βοήθεια όλων μας, να ασκηθεί πίεση προς τους καθ ύλην αρμόδιους ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα είτε χρόνια, είναι καθημερινά.
Σκοπός μας είναι η εποικοδομητική κριτική και όχι η στείρα αντιπαράθεση με τα κέντρα εξουσίας που χρόνια τώρα βασανίζουν την κοινωνία μας.
Έχει σημασία το γεγονός ότι θα μας βρείτε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Faceboook, Twitter) μόνο και μόνο επειδή θέλουμε να βρισκόμαστε σε επικοινωνία με όλο το κοινωνικό φάσμα και όχι να περιοριζόμαστε στον ισότοπο ενός πολιτικού ή μη περιεχομένου.
Η συντακτική μας ομάδα αποτελείται από ρομαντικούς ανθρώπους που πιστεύουν ότι η δημοσιογραφία αποτελεί κοινωνικό λειτούργημα και όχι απλά επάγγελμα.
Διανύουμε μια πολύ δύσκολη εποχή όπου έχουν καταρρεύσει οι αξίες, η κρίση έχει επιφέρει κοινωνική και πνευματική απαξίωση και πολλοί προσπαθούν να καπηλευτούν τον πόνο και τη δυστυχία του πολίτη.
Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την αληθινή πλευρά των γεγονότων και να μιλήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας που πολλά ΜΜΕ την κρύβουν για πολιτικούς και οικονομικούς σκοπούς.
Από εσάς ζητάμε τη γνώμη σας για τα ζητήματα που μας απασχολούν όλους, τις καταγγελίες – παρεμβάσεις σας για τα κακώς κείμενα που θέλετε να αναδείξετε, τα χρόνια προβλήματα αλλά και ζητήματα που δεν ήρθαν ποτέ στη δημοσιότητα.
Στείλτε μας φωτογραφίες, μηνύματα, άρθρα ώστε να υπάρχει μια γόνιμη συνεργασία ανάμεσά μας.

ΥΓ: Μηνύματα, φωτογραφίες και άρθρα που έχουν προσβλητικό περιεχόμενο ή αντιτίθενται στην κείμενη νομοθεσία, δεν θα δημοσιεύονται.
Όσον αφορά τις ανώνυμες καταγγελίες ή σχόλια, δεν θα δημοσιεύονται εάν δεν έχουμε προηγουμένως στοιχειοθετήσει την υπόθεση και τον καταγγέλλοντα.
Ωστόσο, διαβεβαιώνουμε το αναγνωστικό κοινό ότι σε κάθε περίπτωση θα τηρηθεί την δημοσιογραφική δεοντολογία – απόκρυψη των πηγών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου