Σελίδες

Αυτό το γκολφ πότε θα γίνει επιτέλους;

Μετά τις συνεχείς παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την αποτροπή της αξιοποίησης του Γκολφ Αφάντου, ο τέως δήμαρχος κ. Σάββας Διακοσταματίου έκανε την εξής αποκλειστική δήλωση στο R.T.
«Οι μάσκες έπεσαν. Απ’ ό,τι φαίνεται μετά από τα 11 σημεία που είχε παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Ε. βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να γίνει η επένδυση. Εμείς δικαιωνόμαστε για ακόμη μια φορά αφού αποδεικνύεται ότι πίσω από αυτές τις αντιδράσεις κρύβονται δυνάμεις που δεν θέλουν να προχωρήσει η αξιοποίηση του γκολφ, χωρίς να έχει παρουσιαστεί κανένα επενδυτικό σχέδιο!
Εμείς όμως θέλουμε την επένδυση και η πρότασή μας είναι γνωστή. Θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, θα κινηθεί η αγορά και τα οφέλη από την επένδυση θα είναι πολλά. Η αξιοποίηση θα αφορά άλλου είδους τουρίστες και θα γίνει πόλος έλξης για εναλλακτικές μορφές τουρισμού και άλλες οικονομικές δράσεις. Το νησί μας ζει από τον τουρισμό. Αυτό που μας προβληματίζει πλέον είναι ότι επί 32 χρόνια το Γκολφ παραμένει αναξιοποίητο. Το πρόβλημα λοιπόν δημιουργείται προφανώς από ανθρώπους εδώ και όχι από την Αθήνα».

R.T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου