Σελίδες

Υψηλάντης: Να στηριχθούν οι δομές Υγείας στο Νομό


Κληθείς να σχολιάσει την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη αποκλειστική δήλωση στο ‘Rhodes Times’:
Η  επίσκεψή μου στο Νοσοκομείο της Ρόδου, εντάσσεται στην προσπάθεια στήριξης των δομών υγείας στο νομό και εν προκειμένω του Νοσοκομείου της Ρόδου.
Για αυτό το λόγο ζήτησα από τον Διοικητή κ. Βασίλη Παπανικόλα να με ενημερώσει για την πορεία των  εκκρεμοτήτων την παρούσα χρονική στιγμή.
Η συνάντηση αυτή συνέπεσε με την πρόσκληση του Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δ. Κρεμαστινού για  κοινή συνάντηση των  βουλευτών  της Δωδεκανήσου με τον Υποδιοικητή της Β´ ΔΥΠΕ κ. Χ. Πλάτση.
Τα θέματα που εξετάστηκαν αφορούν την εξεύρεση λύσης  εκταμίευσης από τους ήδη υπάρχοντες πόρους του Νοσοκομείου μας για την πληρωμή των διαφόρων προμηθευτών, λόγω ασυμβατότητας παλαιών ενεργειών με δημοσιονομικές επιταγές καθώς επίσης και την κάλυψη των κενών θέσεων με επικουρικούς ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.
Από την συνάντηση προέκυψαν πολύ θετικά μηνύματα σχετικά με την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων όπως διαβεβαίωσε και ο υποδιοικητής της ΔΥΠΕ.
Τέλος, διατυπώθηκε η ευχή σύντομης λειτουργίας του αιμοδυναμικού κέντρου και η  αναγκαιότητα λειτουργίας ογκολογικής κλινικής όπως τόνισα κατά τη συζήτηση.  


 Rhodes Times 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου