Σελίδες

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς στην Ρόδο

Την Ρόδο επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς
Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκόμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος και CEO της Τράπεζας Πειραιώς κ. Σταύρος Λεκάκος που βρέθηκε την Παρασκευή στην Ρόδο όπου είχε συναντήσεις με το προσω
πικό των υποκαταστημάτων της Πειραιώς και της Αγροτικής.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Λεκάκος επισήμανε ότι ‘περιμένουμε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών προκειμένου να εξασφαλίσουμε τους όρους που όμως θα είναι επ’ ωφελία των ιδιωτών. Εμείς θέλουμε να διατηρηθεί ο ιδιωτικός χαρακτήρας των τραπεζών’ –όπως είπε.
Υπογράμμισε ακόμη ότι οι τράπεζες αναγκάστηκαν να καλύψουν το έλλειμμα από τις καταθέσεις των επενδυτών που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, αν και ‘κανένας Έλληνας καταθέτης δεν έχει χάσει τα λεφτά του’ όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς σχετικά, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς τόνισε πως τάσσεται υπέρ των αποκρατικοποιήσεων και ο Όμιλος συμμετέχει σαν σύμβουλος στις διαδικασίες και στηρίζει τους επενδυτές ως προς την δομή των αποκρατικοποιήσεων.
Κληθείς να σχολιάσει, τέλος, την εικόνα και την απόδοση των υποκαταστημάτων στη Ρόδο, δήλωσε ότι ‘όλα τα υποκαταστήματα μου έκαναν εξαιρετική εντύπωση από άποψης ανθρώπινου δυναμικού και μεγεθών, τόσο σε επίπεδο περιφέρειας όσο και σε επίπεδο νομού’ και διαβεβαίωσε ότι η Τράπεζα Πειραιώς θα στηρίξει την Ροδιακή επιχειρηματική κοινότητα’.

Πέγκυ Ντόκου - Μάνος Σταυριανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου