Σελίδες

'Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής (τρομάρα του. . .)'

Να γράψουμε και μια κριτική για τον ''Σουλειμάν τον μεγαλοπρεπή (τρομάρα του. . .)''.
Εδώ θα διαβάζετε κριτικές αποστασιοποιημένες απο το γεγονός οτι πρόκειται για τούρκικη σειρά.Το μόνο που προσθέτουμε είναι μια δόση χιούμορ και πάντα κριτ
ική ως προς το σενάριο,την πλοκή και τα σχετικά.Το ίδιο θα κάνουμε είτε πρόκειται για αμερικάνικη παραγωγή είτε για αγγλική είτε για κινέζικη!
Η σειρά λοιπόν ακολουθεί τις περιπέτειες και τις κατακτήσεις χωρών και νησιών (γκούχου,γκούχου. . ) του Σουλειμάν αλλά και τα όσα διαδραματίζονται στην αυλή του παλατιού.Και αυτό κατα την γνώμη μου είναι και το μεγάλο μείον της πλοκής.Θα μπορούσε να μην εστιάζει τόσο στις ίντριγκες μεταξύ της γυναίκας του και των υπόλοιπων μελών της αυλής.Κατα τα λοιπά πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή με κοστούμια και σκηνικά ακριβά.Η επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού για να ενσαρκώσει τον Σουλειμάν έχει ενα θετικό και ενα αρνητικό.Το θετικό ειναι πως φυσιογνωμικά ''φέρνει'' σε άρχοντα.Αν όμως δεν είχε και το ίδιο βλέμμα σε κάθε σκηνή (είτε πρόκειται να διατάξει φόνο,είτε να πέσει για ύπνο) θα ήταν καλύτερα!
Κλείνοντας το άρθρο,δεν είναι η καλύτερη επιλογή σειράς που θα μπορούσε να κάνει το κανάλι που την δείχνει (για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης) αλλα και σίγουρα δεν είναι και η χειρότερη τουρκική σειρά που εχει προβληθεί.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου