Σελίδες

Ευχαριστήρια επιστολή Ιερωνύμου στην Εκκλησία της Ρωσίας


Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδα, κ. Ιερώνυμος απέστειλε προς τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλο,  επιστολή με τις ευχαριστίες του για την υποστήριξη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας των οικονομικών συνεισφορών για φιλανθρωπικούς στην Εκκλησία της Ελλάδος:
«Στο πρόσωπό σας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τον ευσεβή κλήρο και το λαό της Ρωσικής Εκκλησίας σας, ώστε να παρέχεται πρόθυμα γενναιόδωρη υποστήριξη, η οποία δείχνει τη μεγάλη αγάπη σας και να αποδεικνύει την ύπαρξη μιας μακροχρόνιας πνευματικής και αδελφικής σχέσης μεταξύ των Εκκλησιών μας» όπως αναφέρεται.
Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δήλωσε ότι αυτά τα χρήματα πήγαν για να υποστηρίξουν το πρόγραμμα δωρεάν γευμάτων και φιλανθρωπικών έργων που αποσκοπούν στο να βοηθήσουν τα θύματα της οικονομικής κρίσης.
Θυμίζουμε ότι με σκοπό την αρωγή προς τις περιοχές όπου υπάρχουν ανάγκες λόγο της οικονομικής κρίσης, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία διοργάνωσε μεγάλο έρανο και δωρεές από τις εκκλησίες και τα μοναστήρια της, με την ευλογία του Αγιοτάτου Πατριάρχη Κυρίλλου, τον Ιανουάριο του 2012.

Служба коммуникации ОВЦС

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου