Σελίδες

Στη Ρόδο αναμένεται ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

‘Πυρετωδώς’ εργάζεται ο νέος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης με στόχο την αναδιάρθρωση του κόμματος σε όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που πρόσκεινται στα κεντρικά της Ν.Δ. ο κ. Κεφαλογιάννης 
σχεδιάζει να ξεκινήσει μια σειρά από περιοδείες σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να επιτευχθεί η οργανωτική αναδιάρθρωση του κόμματος τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, αφού τα κομματικά όργανα πρέπει να λειτουργούν βάση του Καταστατικού και του εσωτερικού κανονισμού του κόμματος.
Ο κ. Κεφαλογιάννης, θα επισκεφθεί και την Ρόδο στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου –καθώς και με τις τοπικές οργανώσεις.
Στόχος του νέου γραμματέα της Ν.Δ. είναι κατ’ αρχήν η κομματική ανάκαμψη της παράταξης ενώ όπως επισημαίνεται, αναμένονται αλλαγές και στα κεντρικά του κόμματος σε επιτροπές και σε γραμματείες προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιο ‘αναδιάρθρωσης’ σε όλη την Ελλάδα.
Παράλληλα, ο κομματικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος για το Συνέδριο της Ν.Δ. που τοποθετείται χρονικά, μετά το Πάσχα του επόμενου έτους.

Π.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου